Over Stichting Rotary Wijnpreuvenement

Stichting Rotary Wijnpreuvenement staat onder toezicht van de service organisatie Rotary Noordwijk en omstreken. Alle activiteiten worden verricht door vrijwilligers. Uw (indirecte) bijdragen gaan direct door naar het goede doel. Jaarlijks bepaalt de commisie Comunity Service welke goede doelen gesteund worden door de fondsen van Rotary Noordwijk e.o.

Voor 2020 zijn er drie goede doelen uit onze gemeenden geselecteerd: Museum Noordwijk (bijdrage aankoop tekening van Max Liebermann), Katwijks Museum (bijdrage nieuwe bomschuit), en het nieuwe Museum NoVaTo (Noordwijkerhout van Toen).

In eerdere jaren zijn donaties verricht aan onder meer Stichting CAA (Katwijkse ziekte), Stichting Juul, Voedselbanken, Stichting Kunstklank, Bontius Stichting, Hospice Xenia, Stichting Shelterbox Nederland, Stichting Basisgezondheidszorg Casamance, Project Waterputten in Nigeria en Dr. Le Shan Stichting Oegstgeest.

Algemene voorwaarden

Alle op deze site genoemde prijzen zijn inclusief BTW en een netto donatie aan het goede doel. De donatie is gemiddeld genomen €1,50 per fles en is uiteraard vrijgesteld van BTW. De opbrengsten gaan volledig naar het goede doel. Onze kosten zijn minimaal door inzet van vrijwilligers vanuit de Rotary voor allen.

We De bestelde wijn moet zelf worden opgehaald op de afhaallocatie op de aangekondigde afhaaldag. Bij uitzondering kunnen afspraken gemaakt worden voor een ander moment (en andere plaats).

Stichting wijnpreuvenement draait op vrijwilligers. Echte officiële verkoopvoorwaarden hebben wij niet. Wel vertrouwen in de eerlijkheid van de mens. We gaan er vanuit dat bestellingen ook echt afgenomen worden en dat leveringen ook tijdig betaald worden. Als je per ongeluk een verkeerde bestelling gedaan hebt, laat het ons dan z.s.m weten, dan corrigeren we dat. Sporadisch gebeurt het dat een wijn ‘bedorven’ is. Laat het ons weten en we gaan het proberen op te lossen.

Wel hebben we een Cookie beleid conform EU richtlijnen. Deze is hier na te lezen.

Wij volgen de regels van de Nederlandse overheid en verkopen en verstrekken geen alcohol aan personen onder de 18. Ook ons motto is ‘Geniet, maar drink met mate’.

Bestuur

De Stichting Rotary Wijnpreuvenemen is te benaderen door contact op te nemen met één van onderstaande bestuursleden:

Cees GuijtVoorzitter0654294110
Marc BroereVice voorzitter0622232366
Brian IssacMarketing & Communicatie 
Alex SchmidtPenningmeester 
Jaap vd. MeijLogistiek 
Ron KromSecretaris0651217205
Wiegert vd MeijFinanciële Controle 
Statutair adresSpinozaweg 7 | 2202AV Noordwijk Z.H. 
Telefoon0651217205
Secretaris & WebmasterRon Krom
E-mailrotary@wijnpreuvenement.nl

KVK-nummer                     28101090
Rekeningnummer              NL59ABNA0411464574